Menú de Outono
-
O noso menú máis distendido, ideal para compartir
Nuestro menú más distendido, ideal para compartir
-
Aperitivo de Tempada
Aperitivo de temporada
-
Entrantes a compartir, a centro de mesa:
(A elegir un plato cada dos comensales)
-
Verduras de Tempada salteadas con Salsa Romesco
Verdutas de Temporada con Salsa Romesco
-
Rosca de Sober con Xamón Ibérico de Bellota
Rosca de Sober con Jamón Ibérico de Bellota
-
Roastbeef de Tenreira Galega con salsa “manteiga café de parís”
Roastbeef de Ternera Gallega con salsa “mantequilla café de parís”
-
Paté de Campaña feito na casa ao noso Xeito
Paté de campaña casero a nuestra manera
-
Empanada Tradicional do día, tal como facíase antano na Ribeira
Empanada tradicional del día, tal como se hacía antaño en la Ribeira Sacra
-
Un principal a escoller por cada comensal:
Un principal a escoger por cada comensal:
-
Guiso de Xabaril con Fabas de Lourenzá e Castañas
Guiso de Jabalí con Habas de Lourenzá y Castañas
-
Entrecot de Vaca Rubia do País (350 gr.) á brasa, Cachelos asados e ensalada (supl. +6€)
Entrecot de Vaca Rubia a la brasa, cachelos asados y ensalada
-
Guiso Mariñeiro de Polbo, Mexillóns e Fabas de Lourenzá
Guiso Marinero de Pulpo, Mejillones y Habas de Lourenzá
-
Goi Cuon á brasa de Cabaza asada, Shitakes, Kimchi e espinacas frescas con salsa Romesco
Rollitos vietnamitas de Calabaza asada, shitakes, kimnshi y espinacas frescas con salsa romesco
-
Surtido de Postres Caseiros a compartir
Surido de postres caseros a compartir
-
Este menú inclúe viño (Godello e Promine Mencía Xoven ambos D.O. Ribeira Sacra), augas, refrescos e cafés. Este menú incluye vino (Godello y Promine Mencía Joven ambos D.O. Ribeira Sacra), refrescos y cafés.
-
36.00€
Menú Cadeiras
-
Un percorrido pola tradición da nosa cociña dende os seus comezaos no miradoiro de Cadeiras
Un recorrido por la tradición de nuestra cocina desde sus comienzos en el mirador de Cadeiras
-
Aperitivos
Aperitivos
-
Tartaleta de Cebreiro e Anguía Afumada / “Guacamole” de Cabaza Asada e Salicornia
Tartaleta de Cebreiro y Anguila Ahumada / “Guacamole de calabaza asada y Salicornia
-
Empanada de millo aberta de Volandeiras Mariñadas, Xamón de Pato e Froitos do Mar
Empanada de maíz abierta de volandeiras marinadas, jamón de pato y frutos del mar
-
Txangurro de Centola e Curri Verde de Aromáticas do Canón do Sil
Txangurro de Centolla y Curry Verde de Aromáticas del Cañón del Sil
-
Arroz de Polbo á brasa, Carabinero Crocante e Katsuobushi
Arroz de Pulpo a la brasa, Carabinero crujiente y Katsuobushi
-
Guiso de Xabaril Mechado con Castañas, Boletus e Lixeira Bechamel Trufada
Guiso de Jabalí Mechado con Castañas, Boletus y ligera bechamel trufada
-
Filloa rechea de Castaña de Galicia e Crema aérea de Augardente
Filloa rellena de castaña de Galicia y Crema aérea de Orujo
-
Doces Caseiros a modo de petit fours
Dulces caseros a modo de petit fours
-
Poden acompañar o seu menú cun maridaxe de viños da nosa Ribeira Sacra (20€ por comensal).
-
40.00€
Menú degustación "O tolo de Cadeiras"
-
Un percorrido completo por Merenzao: Producto, a nosa tradición e técnica
Un recorrido completo por Merenzao: Producto, nuestra tradición y técnica
-
Aperitivos
Mexillón e a súa cuncha crocante / Mejillón y su concha crujiente
Guacamole de Calabaza Asada e Salicornia / Guacamole de Calabaza Asada y Salicornia
Rosca de Sober e Xamón de Bellota / Rosca de sober y Jamón de Bellota
Tartaleta de Cebreiro e Anguía Afumada/ Tartaleta de cebreiro y anguila ahumada
-
Crema ágria con níscalos de pinar e ramallo de mar
Crema ágria con níscalos de pinar y alga percebe
-
Empanada de millo aberta de Volandeiras Mariñadas, Xamón de Pato e Froitos do Mar
Empanada de maíz abierta de volandeiras marinadas, jamón de pato y frutos del mar
-
Txangurro de Centola e Curri Verde de Aromáticas do Canón do Sil
Txangurro de Centolla y Curry Verde de Aromáticas del Cañón del Sil
-
Arroz de Polbo á brasa, Carabinero Crocante e Katsuobushi
Arroz de Pulpo a la brasa, Carabinero crujiente y Katsuobushi
-
Guiso de Xabaril Mechado con Castañas, Boletus e Lixeira Bechamel Trufada
Guiso de Jabalí Mechado con Castañas, Boletus y ligera bechamel trufada
-
Costela de Vaca madurada e confitada no seu mollo
Costilla de Vaca Madura y confitada en su jugo
-
Queixos do País
Quesos de la Ribeira Sacra
-
Cheesecake explosiva de culler e xeado de marmelo
Cheesecake explosiva de cuchara y helado de membrillo
-
Filloa rechea de Castaña de Galicia e Crema aérea de Augardente
Filloa rellena de castaña de Galicia y Crema aérea de Orujo
-
Doces Caseiros a modo de petit fours
Dulces caseros a modo de petit fours
-
Poden acompañar o seu menú cun maridaxe de viños da nosa Ribeira Sacra (28€ por comensal).
-
58.00€
Para prestar o mellor servizo os nosos menús serviranse exclusivamente a mesas completas.
Menú Al Gusto
-
Menús Personalizados
Contáctenos para crear su menú
Ponemos nuestra cocina a su disposición para elaborar el menú que mejor se adapte a sus gustos y preferencias.